Skip to main content

Nega obraza, obrvi in trepalnic

Obrazna nega
Ker naša koža po 20 letu starosti izgublja kolagen, se posledično naša koža začenja starati. Koži upade prožnost, napetost, pojavijo se gubice, hiperpegmintacije ali nečistoče. Če si želite preprečiti prezgodnje staranje vaše kože in obenem izboljšati njen videz, lahko zelo veliko naredimo s pravilno nego obraza. V našem salonu vsako nego prilagodimo glede na stanje, problematiko in tipu kože posameznika. S pravilno izbrano nego vaši koži povrnemo mehkobo, prožnost, sijaj, jo temeljito nahranimo in navlažimo, ter preprečimo prezgodnje procese staranja. Med postopkom nege stranki svetujemo o pravilni izbiri izdelkov in pravilni negi doma za vzdrževanje in doseganje boljših rezultatov.
 

Anti – age nega za zrelo kožo 

Anti – age tretma za obraz je namenjen za nego zrele kože, proti staranju kože, za glajenje gubic in izboljšanje samega tonusa kože. Pri negi izvajamo kombinacijo čiščenja kože, pilinga za obraz, vakuumsko terapijo, masažo obraza, maske in nanos izbranih serumov in krem, ki so prilagojene glede na stanje in tip kože.

Nega za nečisto kožo

Nega je primerna za vse, ki se srečujejo z mastno, nečisto kožo ter kožo, ki jo je potrebno globinsko očistiti. Nega združuje površinsko čiščenje kože, pilinga, globinsko čiščenje, masažo obraza, nanos maske in na koncu nanos izbranih krem ter serumov. Po končani negi bodo vaše pore očiščene, vnetje in vnetna stanja kože pa bodo pomirjena.

Obrvi in trepalnice

Oblikovanje obrvi

Obrvi so kot okvir našega obraza, zato je zelo pomembna njihova oblika. Obrvi oblikujemo z depilacijo s toplim voskom. S tako metodo odstranimo vse dlake – tudi puhek, ki ga samo z navadno pinceto ne moremo odstraniti. Tako zagotovimo obliko obrvi še dlje časa. Po želji stranke lahko obrvi tudi pobarvamo z bravo za obrvi, ki je obstojna približno 3 tedne.

Laminacija obrvi

Laminacija je postopek trajnega oblikovanja obrvi, s katerim dlačicam spremenimo smer, da dobimo želeno obliko obrvi. Z laminacijo dosežemo simetrijo ter videz košatih, bolj polnih obrvi. Med samim postopkom lahko obrvi tudi oblikujemo in pobarvamo. Učinek laminacije je na obrveh viden od 6 do 8 tednov.

Vihanje trepalnic

V kolikor so vaše trepalnice ravne, ste naveličani vsakodnevnega nanašanja maskare, vam umetne trepalnice povzročajo alergije ali pa vam je zgolj všeč naravni videz, je keratinsko vihanje trepalnic pravo za vas.

 

Prednosti vihanja trepalnic

Nobene škode: Ne poškoduje trepalnic, ravno nasprotno, vaše trepalnice naredi daljše, jih krepi ter nudi nego s keratinom.

Dolga obstojnost: Učinek traja 6 – 8 tednov.

Priročnost: Lahko plavate, obiskujete savne, se ukvarjate s športom ali spite z obrazom v vzglavniku. Vaše trepalnice bodo ostale idealne karkoli boste počeli.

Rezultat: Zavihane, privzdignjene, temnejše in 30% debelejše trepalnice.