Skip to main content

Manikura in pedikura

Mislite da vaših rok nihče ne opazi? Ob vsakem rokovanju tvoje roke predstavljajo znak človeka, ki skrbi za svoj estetski videz in urejenost.
 

Klasična manikura

Primerna je za vse, ki želite imeti urejene in nahranjene nohte ter kožo na rokah. Pri klasični manikuri uredimo obliko in dolžino nohtov, uredimo obnohtno kožico in po želji jih še nalakiramo z navadnim lakom. Na koncu vas razvajamo s kratko masažo rok in nanosom olja za obnohtno kožico.

Permanentno lakiranje / Gelish

Pozabite na vsakodnevno popravljanje okrušenih nohtov. Permanentni lak daje naraven videz lakiranja z dolgo obstojnostjo laka. Z gelish nanosom je vaša barva in oblika nohtov obstojna tudi do 4 tedne. Vsak nanos in odstranjevanje laka potekata brez piljenja nohtne površine. Tovrstna nega ohranja noht zdrav in trden.

Podaljševanje in geliranje nohtov

Nanos gela na naravne nohte je namenjen tistim, ki se soočajo s krhkimi in lomljivimi nohti, ki potrebujejo še dodatno trdnost. Z nanosom gela nohte še dodatno utrdimo, lahko pa jih tudi podaljšamo na želeno dolžino in obliko.

Klasična pedikura

Naredi korak k zdravim in urejenim stopalom. Z osnovno nego stopal bomo odpravili težave s suho in razpokano kožo na nogah in oskrbeli nohtno površino. Z redno klasično pedikuro dolgoročno preprečimo nastanek večjih težav. Pri pedikuri se lahko dodatno odločite za ureditev nohtov z navadnim ali permanentnim lakom.

Medicinska pedikura

Medicinska pedikura je poseben postopek obravnave težjih problematik stopala. Z medicinsko pedikuro dolgoročno zdravimo vraščene nohte, glivične nohte, kurja očesa in otiščance, ter odpravljamo osnovne vzroke, ki privedejo do bolečin in vnetij.